Акції

Умови акції:


*Одноразова вартість підключення до мережі Інтернет складає 1,00 гривню. Вартість користування послугою доступу до мережі Інтернет зі швидкістю 300 Мбіт/с протягом 180 діб з дати підключення складає 1,00 гривню.


Важливо: 

При підключенні до мережі Інтернет Абонент зобов’язаний внести оплату згідно тарифного плану за сьомий місяць користування в повному обсязі одним платежем. Абонплата нараховується на сто вісімдесят перший  день підключення. 

Якщо Абонент не вносить таку оплату, то вартість підключення до мережі Інтернет для такого Абонента буде складати 1500,00 гривень. .

Здійснивши оплату за підключення даної телекомунікаційної послуги, Абонент цим самим погоджується з умовами Публічного договору (оферта) про надання електронних комунікаційних послуг (доступу до мережі Інтернет).


Термін дії Акції з 13 березня 2024 року до 13 вересня 2024 року включно.


1. В Акції можуть прийняти участь нові абоненти, що бажають користуватися послугами доступу до мережі Інтернет від компанії McLaut, умови підключення яких, одночасно відповідають наступним вимогам:

  • Абонент проживає в приватному секторі;
  • Будинок Абонента раніше не було підключено до мережі McLaut;
  • Заявка на підключення подана в період з 13 березня 2024 року по 13 вересня 2024 року включно.
  • Адреса підключення знаходиться в межах покриття мережі McLaut ;
  • Абоненти, що реєструють обліковий запис на фізичну особу і в наступному будуть сплачувати за послуги від імені фізичної особи та отримувати послуги на умовах Публічного договору (Оферта) про надання телекомунікаційних послуг (доступу до мережі Інтернет) розміщений за адресою mclaut.com/moshnu/offer

2. Акція діє виключно у с.Мошни

3. Підключення абонента відбувається лише після повної оплати вартості підключення. Сплачені кошти списуються з особового рахунку в день оплати.

4. Якщо, з вини абонента, підключення послуги доступу до мережі Інтернет не відбулося протягом місяця з моменту подання заявки та/або оплати вартості підключення (відлік часу від останньої події), абонент втрачає можливість скористатись даними акційними умовами підключення. В такому разі, сплачені кошти абоненту повертаються за письмовою заявою, шляхом перерахування грошових коштів у визначеній сумі на розрахунковий рахунок, що буде зазначений в заяві, або можуть бути використані для оплати послуг McLaut у майбутньому.

5. В Акції не можуть приймати участь абоненти, умови підключення яких, не відповідають одночасно всім умовам, переліченим у пункті 1, та абоненти, що бажають сплачувати та отримувати послуги доступу до мережі Інтернет  від імені юридичної особи чи фізичної особи -підприємця, існуючі абоненти та абоненти, що замовляють підключення в окремо розташованих адміністративних будівлях.

6. Протягом дії Акції абонентам не доступна послуга «Тимчасове відключення».

7. Протягом дії Акції абонентам не доступні будь-які інші акції від компанії McLaut.

8. Протягом дії Акції абонент може замовити додаткові послуги компанії McLaut, згідно тарифів, що будуть діяти на момент замовлення послуги.

9. При зміні даного акційного тарифного плану на будь-який інший діючий тариф - повернення до акційного тарифу є не можливим.

10. Існуючі абоненти не можуть скористатися зміною тарифу на акційний.

11. Компанія McLaut в праві на свій розсуд відмовити абоненту в підключенні до акції без пояснення причини.

12. Після закінчення дії Акції, абоненту буде автоматично встановлено тариф відповідний швидкості 300 Мбіт/с, що буде діяти на момент закінчення дії тарифного плану.

13. Компанія McLaut залишає за собою право достроково припинити (скасувати), призупинити проведення Акції та змінювати істотні умови Акції, з наступним опублікуванням даної інформації на офіційному сайті компанії за посиланням mclaut.com/cherkassy/main При цьому, компанія McLaut не несе відповідальності за не ознайомлення/не своєчасне ознайомлення Учасниками Акції/іншими зацікавленими особами з даною інформацією.

14. Учасник Акції, приймаючи участь в Акції, тим самим підтверджує факт ознайомлення з Умовами Акції «Інтернет на 6 місяців у подарунок» і свою повну та безумовну згоду з ними.

15. Всі інші права, що явно не обумовлені в умовах Акції також належать компанії McLaut.